Еко Плам Продукт -Производство на оборудване за пелети, производство и доставка на матрици за пелети.

Инсталация за пелети, машини за пелети на изгодни цени.

а също така и

пясъкоструене на невероятна цена пясъкоструйка за пясъкоструйка в София, а може да се каже и пясъкоструйка джанти с мобилна пясъкоструйка

За Еко Плам Продукт ООД

10 Years EcoPlam Gear Вече 10 години „Еко Плам Продукт” ООД, енергично гради своята история от средата на 2007г. Дружеството е със седалище и адрес на управление с.Джурово-2163, ул.”Димитър Грънчаров”№21, община Правец - София област. Фирмата се управлява и представлява от Вихрен Михайлов Петков.

Фирмата е основана с ясната и предизвикателна цел, да изгради производствена линия за екопелети. За локация на дейността си, дружеството подбира комуникативно място с бърз достъп от и към столицата - с.Джурово, община Правец, което е с отлично географско разположение, в непосредствена близост до важна пътна артерия - автомагистрала „ХЕМУС”.

През 2008 г., фирма Еко Плам Продукт пуска в експлоатация първата в Софийска област линия за производство на дървесни пелети, съдържащи 100% дървесина, без свързващи вещества.

Поради сложният характер на пелетизиране, често фирмата бе ангажирана с технически консултации при изграждане на нови мощности в страната и в края на 2012г., се взе решение да се развие допълнителна дейност за продажба на специализирана производствена екипировка и консумативи. Трупайки богат практически опит, фирмата се специализира и акцентира върху проектирането и разработването на матрици за широк спектър материали, навлизайки и в технологията на фуражните производства.

В дългогодишната си производствена практика, фирмата успешно пелетизира широк спектър от различни видове дървесини, като бук, дъб, акация, орех, череша, слива, липа и др., както и видове от иглолистна дървесина, слама, люцерна, слънчогледова и оризова люспа. Поетапно технологичния спектър на знания и умения ни се разширява, като успешно навлизаме и във фуражните производства на гранули и технологии.